WIJ ZIJN VERHUISD

Je vindt ons nieuwe pand op het mooie Suikerterrein in Groningen.

Op een inspirerende plek aan het water komt alles samen waar we voor staan: Verbinden met impact. 


Kom werken, vergaderen of creëren in ons prachtige pand, leg laagdrempelig de verbinding met andere ondernemers en ondernemende mensen óf werk aan een betere verbinding met jezelf vanuit rust én diepe ontspanning. 


Naast de fijne werkplekken bieden we namelijk de mogelijkheid om te floaten! Floaten is één van de meest effectieve manieren om te ontspannen.

Meer informatie hierover lees je op de website van Floaten & Zo: www.floatenenzo.nl!CORONAPROOF FLEXPLEK IN GRONINGEN 

Thuiswerken heeft zo z’n voordelen, maar veel ondernemers, zzp’ers en freelancers merken toch dat ze liever een plekje hebben buitenshuis. Ben jij ook op zoek naar een plek om af en toe in alle rust te kunnen werken? Kijk dan eens naar een flexplek in Groningen bij Business & Zo.


Kom een dagdeel een flexplek proberen:

Business & Zo is een inspirerende werkplek in Groningen waar veel ondernemers de tijd en ruimte vinden om zich te focussen. De workspace heeft een fijne sfeer die gecreëerd wordt door veel groen, open ruimte en fijne belichting. In deze rustige omgeving waan je je in een andere wereld. 


De ruimte is een mix van rust en dynamiek. En zo gaat het er binnen ook aan toe. Er is ruimte om de verbinding te zoeken met andere ondernemers. Met elkaar sparren of je netwerk uitbreiden? Het kan hier. Wil je juist rustig werken, dan kan dat ook zonder gestoord te worden.


Leuk weetje: Wist je dat de meeste freelancers klanten vinden via andere freelancers


Business & Zo biedt je dus een fijne flexplek in Groningen, waar je naar hartelust kunt ondernemen. Hier wordt met je meegedacht en krijg je zelf ook de kans om je talenten in te  zetten.


Naast een flexplek kun je bij Business & Zo ook terecht voor een vaste werkplek in Groningen of een ruime groepsruimte die voor van alles gebruikt kan worden. Zo kun je het gebruiken als vergaderruimte, maar ook voor trainingen en presentaties.


Dit krijg je wanneer je een flexplek bij ons huurt:

  • Een flexplek naar keuze
  • Gratis wifi
  • Onbeperkt koffie & thee
  • Gebruik van de printer
  • Mogelijkheid om de trainingsruimtes te gebruiken (in overleg)
  • Mogelijkheid om aan te schuiven bij een aantal georganiseerde events/gezamenlijke maandelijkse momenten
  • Korting op evenementen
  • Toegang tot een breed netwerk om mee te sparren, samen te werken, met elkaar mee te denken en om werk en klussen mee te delen.
  • Mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen
  • Van en met elkaar leren

flexplekken voor iedereen

Bij Business & Zo vind je ondernemers uit verschillende branches en met grote en kleine bedrijven. Iedereen is welkom en de kruisbestuiving tussen de ondernemers zorgt ervoor dat er genoeg kans is om te groeien. 


Dankzij de moderne maar warme uitstraling (strakke inrichting vol planten en groen) leent onze workspace zich uitstekend voor gesprekken met je klant of voor het uitwerken van projecten.


Maar ook voor trainingen en presentaties voor groepen tot 8 personen. En zoek je een vergaderruimte in Groningen? Ook dat is mogelijk!


Werkplekken voor verschillende doeleinden

Naast een flexplek in Groningen kun je bij Business & Zo ook terecht voor een vaste werkplek of voor een ruime groepsruimte die voor van alles gebruikt kan worden.


Zo kun je het gebruiken als vergaderruimte, maar ook als trainingsruimte en presentaties. 


Ben je benieuwd naar de prijzen

Onze werkplekken en trainingsruimtes zijn coronaproof. 

flexplek in groningen

Wil je een flexplek komen proberen?


Misschien ben je er nog niet helemaal over uit of een flexplek iets voor jou is. Daarom kun je bij Business & Zo een dagdeel een flexplek proberen. Zo kun je de sfeer in de workspace proeven zonder ergens aan vast te zitten.


Laat het ons gerust weten via paula@businessenzo.nl. Of via onderstaand formulier. Dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw werkdag bij Business & Zo.

Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bericht
0 of 350
>