Ontmoet onze huurders

Iris Colijn

Iris Colijn (30) geeft Peptalks aan Millennials. Zelf worstelde ze met zo ongeveer alle Millennial struggles: fear of missing out, prestatiedruk, perfectionisme, keuzestress, met uiteindelijk een burn-out als gevolg. Lange tijd kende ze een gigantisch verantwoordelijkheidsgevoel en kon ze maar moeilijk nee zeggen. Nu is Iris inmiddels kersverse moeder van dochter Lianne en geeft ze haar ervaring en kennis door middels Peptalks en Talenttrainingen.


Vanuit haar voormalige rol als Talentmanager en als gecertificeerd coach helpt ze 20ers en 30ers die vastlopen: “Ze komen op een punt in hun leven dat ze wel hulp willen, maar soms nog niet duidelijk aan kunnen geven wat voor hulp. Dat eerlijk uitspreken is vaak al een struikelblok. Geleefd worden, op spanning staan, alle ballen hooghouden, dat voelt niet fijn. Millennials lopen rond met vragen als: Is dit nu alles? Ben ik wel gelukkig? Het resulteert vaak in vermoeidheid en overmatig piekeren.”


Iris geeft inzicht en concrete handvatten, lange coaching trajecten zijn niet altijd nodig: “Niet alleen maar praten en tegenover elkaar zitten maar juist bewegen en doen. Bijvoorbeeld door Peptalks in de buitenlucht. Een inzicht uit één Peptalksessie kan soms genoeg zijn. Ligt het patroon dieper? Dan gaan we minimaal zeven sessies aan de slag. We kijken samen welke wijzigingen jouw onderliggende patroon nodig heeft om daar te komen waar je wil zijn.”


Ze ziet mensen veranderen: “Meer levenslust en grote stappen in persoonlijke ontwikkeling. Er komt ruimte voor leuke dingen: een nieuwe relatie of nieuwe baan. Iemand is zelfs 15 kilo afgevallen! Puur omdat ze een reset krijgen in hun hoofd.” Lachend: “Maar dat gaat niet in één sessie hoor haha…”


Je kan Iris volgen via @iriscolijnpeptalks

>