Volg ons op Facebook

Dromen, denken, doen

Paula Dillema

Business & Zo is opgericht door Paula Dillema. Paula runt sinds 2001 een succesvol kinderdagverblijf in Groningen en is ondernemer in hart en nieren. Toen ze op haar tweeëntwintigste begon met ondernemen, wist ze eigenlijk niet wat haar te wachten stond. Wat je achtergrond ook is en welke opleiding je ook hebt genoten:

Omdat je ondernemen niet op school leert.

De kennis en ervaring die Paula heeft opgedaan, deelt ze graag met jou. Ze laat je inzien dat je meer kunt dan je zelf dacht. Ze denkt met je mee, houdt je een spiegel voor en ondersteunt je als je vastloopt.

 

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Maak dan persoonlijk kennis met Paula!

Maak nu een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden

Persoonlijk stukje van Paula

Ik zou mezelf omschrijven als een betrokken, enthousiaste, ondernemende & gedreven duizendpoot, die van een dynamisch leven houdt met avontuur en uitdaging.

Tijdens mijn coaching nodig ik je graag uit om jezelf recht in de ogen te kijken.

 

Op mijn 22ste startte ik mijn eigen bedrijf in de kinderopvang. Over mijn ervaringen als ondernemer in de afgelopen 17 jaar, zou ik een boek kunnen schrijven.

Vele ballen in de lucht houden en te druk zijn om te kunnen genieten van je onderneming…maar hulp vragen voor een eigenwijze en gedreven ondernemer, is nog niet altijd even makkelijk. Door mijn eigen ervaring, snap ik goed wat je bezighoudt en spreken we dezelfde taal. Dat helpt.

De & Zo in de naam van mijn bedrijf staat voor mij, voor al die dingen die zo belangrijk zijn, voor de mens achter de ondernemer. Die krijgen vaak veel te weinig aandacht. Door hier de juiste keuzes in te durven maken, ontstaat er ruimte voor groei & verandering. Keuzes maken op basis van wat goed bij je past/ wat klopt voor jou, i.p.v. wat er van je verlangd en verwacht wordt. De regie weer in eigen handen nemen.

 

Daar word ik blij van! Als dingen op z’n plek lijken te vallen en er weer een twinkeling in de ogen te zien is. Dan kun je echt het verschil maken voor jezelf en voor anderen!

Om het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf of carrière te halen.
>