WERKPLEK HUREN BIJ BUSINESS & ZO

Het kantoor van Business & Zo is een bijzondere werkplek: de voordelen van het prachtige centrum van Groningen, maar ook dicht bij de rust in het waterrijke park Noorderplantsoen dat op zeven minuten loopafstand ligt.


Niet alleen qua locatie is het Business & Zo-pand een mix van rust versus dynamiek, maar zo gaat het er ook binnen de kantoormuren aan toe. Samen met anderen sparren en elkaars horizon verbreden, of juist in alle rust samen doorwerken terwijl je af en toe een lekkere kop koffie voor elkaar haalt.


Business & Zo biedt vaste werkplekken, maar ook flexplekken en groepsruimten die je voor elk denkbaar doel kunt gebruiken. Ook denken we graag inhoudelijk met je mee en zijn de struggles waar je in je werk tegenaan loopt bespreekbaar.

VOOR WIE?

Iedereen die graag een plekje reserveert, is van harte welkom. Ondernemers, freelancers, studenten, mensen die in alle rust een plan willen uitwerken… als je bij ons wil aanschuiven dan ontvangen we je graag.

Wie een vaste werkplek bij ons huurt, kan bovendien rekenen op onze community boordevol extra’s zoals masterclasses en businesscoaching (zie deze pagina voor alle ins en outs).


WAARVOOR?

Dankzij de moderne uitstraling (strakke inrichting vol planten en groen) leent ons pand zich uitstekend voor gesprekken met je klant of voor het uitwerken van projecten, maar ook voor training en presentaties voor groepen tot 8 personen.

Business & Zo biedt ruimte voor bijvoorbeeld:

  • coachgesprekken
  • (team)vergaderingen
  • stiltewerkplekken
  • inloopspreekuren
  • Individuele werkplekken (zowel zitplek als zit-/staplek mogelijk)
  • presentaties
  • workshops en training (tot 8 personen)
  • grotere bijeenkomsten (alleen avonden/weekenden: het gehele pand)

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Is je interesse gewekt? Leuk! We zijn zelf apetrots op ons mooie pand: voor eigenaresse Paula Dillema is het een droom die uitkomt en die ze maar wat graag met anderen wil delen. In welke vorm? Laten we samen kijken welk aanbod bij je past. Neem dus vooral contact op om vrijblijvend een kijkje te nemen!


Heel graag tot gauw!

HUREN BIJ BUSINESS & ZO

PRIJZEN


>