WIJ ZIJN VERHUISD!

We hebben ons kantoor aan de Nieuwe Ebbingestraat verruild voor een prachtig pand op het bruisende Suikerterrein.

De nieuwe ruimte is warm, sfeervol én licht. Een ontzettend gave plek dat uitnodigt om te creëren, ondernemen, verbinden én ontspannen. Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen! Stuur van te voren wel even een berichtje naar paula@businessenzo.nl, dan zetten we de koffie of thee voor je klaar!  


Binnenkort volgen nieuwe foto’s op de website! Houd onze Facebook, Instagram of Linkedin pagina in de gaten voor de laatste updates.


CORONA-PROOF WERKPLEK IN GRONINGEN 

Het kantoor van Business & Zo is een bijzondere werkplek: we zijn te vinden op het bruisende Suikerterrein, waar veel (creatieve) ondernemers samenkomen. Ons pand en de werkplekken stralen veel warmte, licht en rust uit. Een mooi contrast met het industriële, ietwat ruige karakter van het Suikerterrein.


Niet alleen qua locatie is het Business & Zo-pand een mix van rust versus dynamiek, maar zo gaat het er ook binnen de kantoormuren aan toe. Samen met anderen sparren en elkaars horizon verbreden, of juist in alle rust samen doorwerken terwijl je af en toe een lekkere kop koffie voor elkaar haalt.


Business & Zo biedt vaste werkplekken, maar ook flexplekken en groepsruimten die je voor elk denkbaar doel kunt gebruiken. Ook denken we graag inhoudelijk met je mee en zijn de struggles waar je in je werk tegenaan loopt bespreekbaar.


Ben jij ook op zoek naar een plek om af en toe in alle rust te kunnen werken? Kijk dan eens naar een vaste werkplek in Groningen bij Business & Zo.

Wil je de sfeer proeven? Kom onze werkplekken een dagdeel proberen!

VOOR WIE zijn onze vaste werkplekken geschikt?

Thuiswerken kent veel voordelen, maar kan soms ook inspiratieloos voelen. Je verliest jezelf al snel in een routine, waardoor je in een sleur terecht kunt komen. Hierdoor beginnen alle dagen op elkaar te lijken. 


Daarom kiezen veel ondernemers, zzp’ers en freelancers vaak voor een werkplek buitenshuis. Zou jij ook graag een plek willen hebben waar je in alle rust kunt werken? Misschien is een vaste werkplek in Groningen iets voor jou.


Iedereen die een fijne werkplek zoekt, is van harte welkom bij Business & Zo. Ondernemers, freelancers, studenten, mensen die in alle rust een plan willen uitwerken… als je bij ons wil aanschuiven dan ontvangen we je graag.


Bij Business & Zo vind je ondernemers uit verschillende branches met bedrijven van verschillende groottes. Iedereen is welkom en de kruisbestuiving tussen de ondernemers zorgt ervoor dat er voldoende kansen zijn om te groeien. 


Wie een vaste werkplek bij ons huurt, kan bovendien rekenen op onze community boordevol extra’s zoals masterclasses en businesscoaching (zie deze pagina voor alle ins en outs).

ruimtes geschikt voor diverse doeleinden

Bij Business & Zo vind je inspirerende werkplekken op het Suikerterrein in Groningen. Hier vinden veel ondernemers de ruimte om zich te kunnen focussen op hun werk. Wanneer je binnenstapt waan je jezelf al snel in een andere wereld.

In de workspace ervaar je een rustige, gemoedelijke sfeer dankzij de grote ramen waar veel licht doorheen komt en het groen om je heen. Struin tijdens je pauze lekker over het Suikerterrein en laat je inspireren door de vele creatievelingen en unieke ondernemers die zich daar gevestigd hebben!


 

Dankzij de moderne uitstraling (strakke inrichting vol planten en groen) leent ons pand zich uitstekend voor gesprekken met je klant of voor het uitwerken van projecten, maar ook voor training en presentaties voor groepen tot 8 personen.


En zoek je een vergaderruimte in Groningen? Ook dat is mogelijk!


Business & Zo biedt ruimte voor bijvoorbeeld:

 • coachgesprekken
 • (team)vergaderingen
 • stiltewerkplekken
 • inloopspreekuren
 • Individuele werkplekken (zowel zitplek als zit-/staplek mogelijk)
 • presentaties
 • workshops en training (tot 8 personen)
 • grotere bijeenkomsten (alleen avonden/weekenden: het gehele pand)

Dynamische community

Bij Business & Zo draait alles om verbinding. Natuurlijk kun je lekker je gang gaan, maar daarnaast kun je altijd sparren en samen de diepte opzoeken. Want zo kom je verder! Hier in het pand kom je terecht in een community met gelijkgestemde ondernemers. 


Mocht je daar geen behoefte aan hebben en ga je liever aan het werk zonder gestoord te worden, is dat natuurlijk geen probleem.


De community die binnen het pand is ontstaan, is zo waardevol dat zelfs voormalige huurders hier nog graag onderdeel van willen blijven. Zo kun je altijd terugvallen op de kennis en ervaring van andere ondernemers. 

Kortom, bij Business & Zo vind je dus een fijne werkplek in Groningen. Hier kun je ondernemen zoveel als je wilt.

dit krijg je wanneer je een vaste plek bij ons huurt:

 • Eigen, vaste werkplek
 • Gratis wifi
 • Postadres + postvakje
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Gebruik van de printer
 • De mogelijkheid om trainingsruimte te gebruiken (in overleg)
 • Gratis parkeerplek vlakbij het pand
 • In de avonden en weekenden kun je de gehele locatie reserveren (eerste keer gratis, daarna tegen een sterk gereduceerd tarief)

Maar dat is nog niet alles. wanneer je een vaste plek huurt krijg je dit er ook nog bij:

 • Een gratis sessie (business)coaching van 1,5 uur ter waarde van €135,- (excl. btw), naar eigen behoefte in te plannen
 • Een mooi miniportret van jou en je bedrijf, gemaakt door What’s Your Story (Lotte Gerland-de Vries). Dit plaatsen we op onze website, zie Onze huurders, en mag je natuurlijk delen op je eigen social-mediakanalen om zo je zichtbaarheid te verhogen
 • Jouw events worden vermeld op onze kalender voor extra promotie
 • Toegang tot een breed netwerk om mee te sparren, samen te werken, met elkaar mee te denken en om werk en klussen mee te delen
 • Minimaal 2 keer per maand interactie en sparmomenten, zoals ontbijt-/lunchsessies en borrels waarbij je aanwezig mag zijn en je eigen vragen kunt inbrengen
 • Een keer per maand een leuke sessie of masterclass met andere ondernemers, vol bruikbare tips voor je eigen bedrijf. Natuurlijk ben je ook welkom om zelf een sessie te geven, zodat je kunt laten zien wat je doet en je zichtbaarheid vergroot
 • Deelname aan onze huurders-appgroep, waarin je vragen kunt stellen maar ook naar hartenlust kunt sparren en delen
 • Elke maandagochtend starten we met een korte gezamenlijke sessie van een half uur, waarin je je weekdoelen en intenties helder krijgt. Uiteraard niet verplicht, maar wel erg leuk!
 • We vieren samen onze successen
 • Mogelijkheid om samen te lunchen
 • Van en met elkaar leren

Extra flexibiliteit met een flexplek in Groningen

Mocht je liever werken met flexibiliteit? Dan is het ook mogelijk om een flexplek te huren bij ons. Flexplekken hebben veel van dezelfde voordelen als vaste werkplekken, maar met opties als een strippenkaart, krijg je veel flexibiliteit.

 MEER FLEXIBILITEIT?

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Is je interesse gewekt? Leuk! We zijn zelf apetrots op ons mooie pand: voor eigenaresse Paula Dillema is het een droom die uitkomt en die ze maar wat graag met anderen wil delen.


In welke vorm? Laten we samen kijken welk aanbod bij je past. Neem dan via onderstaand formulier contact op om vrijblijvend een kijkje te nemen!


Heel graag tot gauw!

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Bericht
0 of 350


>