business coaching groningen

BEDRIJFSCOACHING

Hoe mensen samenwerken is fascinerend. Teamdynamiek kan op het eerste oog ongrijpbaar en ingewikkeld lijken: druk je op  knop A dan gebeurt er iets op plek B, en het moment dat je daar wat verandert dan verandert direct ook weer de hele groepsdynamiek.


Dit kan soms frustrerend zijn, maar het biedt natuurlijk ook een fijne oplossing. Als je weet welke knop je nodig hebt, dan kun je daarmee beïnvloeden wat vervolgens in het hele teamverband (en uiteindelijk organisatiebreed) verandert.


Beginnen bij de basis

Ben je leidinggevende? Dan valt het vast niet altijd mee om iets van de grond te krijgen zoals je dat het liefst zou zien. In de achttien jaar dat ik zelf ondernemer was, bleek bij elke uitdaging weer opnieuw hoezeer mijn team de basis van mijn bedrijf was.


Sleutel naar een gezond bedrijf

Investeren in je team en in de afzonderlijke teamleden is vrijwel altijd de sleutel naar een succesvol bedrijf. Alle lagen, van leidinggevende tot teams en individu, zijn hierbij van belang. Het begint met een veilige omgeving. Hoe beter de sfeer, des te meer durven je teamleden te staan voor zichzelf en het bedrijf.  


Uitzoomen voor meer overzicht

Ook jij als manager behoort tot de afzonderlijke teamleden. Het werkt enorm verhelderend om uit te zoomen en samen te kijken wat nu precies met je team gebeurt, en zeker ook met jou als mens in deze positie.


Met vertrouwen de toekomst in

Aan het einde van een traject heb je een passende, stevige fundering om samen op voort te bouwen naar verdere professionalisering van je team. Dit werkt blijvend door in de productiviteit en ontwikkeling van je onderneming.


Aanpak en trainingsvorm

Geen bedrijf is hetzelfde en dus is ook de aanpak elke keer weer maatwerk. In een oriënterend gesprek krijgen we samen helder wat nodig is, zodat ik met een passend aanbod kan komen. Soms wordt dit (mede afhankelijk van de vraag) teamtraining, andere keren coach ik de manager om zo veranderingen op gang te brengen, en weer een derde keer gaan we voor incompanytraining waarbij je team/jijzelf ter plekke gecoacht wordt. Afhankelijk van het traject zetten we één of juist meerdere trainers in.

Neem
contact op om de mogelijkheden samen door te spreken. Ik denk graag met je mee!

>