PERSOONLIJKE COACHING

Loop je vast in je persoonlijke leven? Mis je balans en evenwicht? Loop je vast in je toekomstperspectieven of heb je het gevoel dat je grip kwijt bent op het leven van alle dag? Ook dan kun je bij Business & Zo terecht voor 


Tijd voor actie?

Is het tijd om die ene stap te nemen waarvan je eigenlijk weet dat je deze uitstelt? Ik kijk heel graag met je mee om in te zoomen op de punten waarop je vastloopt. Geen oordeel, geen behandelplannen waar je misschien helemaal niet op zit te wachten, maar puur kijken wat er nu eigenlijk onder zit waardoor de naald toch steeds op deze plek blijft hangen. Hoe fijn zou het zijn als deze weer uit de groef raakt en je weer lekker onbevangen vooruit kan? Ik ben graag jouw spiegel die je helpt om weer een helder beeld te krijgen.


Niet alleen voor ondernemers

‘& Zo’ in Business & Zo staat voor jou als mens. En dat heeft werkelijk niets met zakendoen te maken. Ondernemer zijn is slechts een rol. De een is vader of moeder, de ander niet. Sommigen zijn neef of nicht, kind-van, vage kennis of goede buur, ondernemer of werknemer. Al deze ‘rollen’ samen maken je tot wie je bent. Je reageert zoals je reageert omdat dit in je karakter zit, en je bent goed in het een en wat minder goed in het ander.


Coach voor persoonlijke ontwikkeling in Groningen

Het is dan ook zeker niet zo dat ik alleen ondernemers coach: iedereen is van harte welkom om samen aan de slag te gaan om de regie weer terug te nemen.


Je doelen bereiken

Samen kijken we welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken zonder dat je erop leegloopt, maar op een manier waarop het zelfs energie oplevert. Hoe zet je je verlangen om in resultaat?


Neem contact op om in een vrijblijvend gesprek te kijken of we de juiste klik hebben waarmee we samen die volgende stap kunnen zetten. Ik denk graag met je mee!

>