WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

ANNE-LIES

Waar andere stoppen gaat Paula net even verder. Ze observeert, signaleert en concretiseert. Ze ziet iets bij de ander, onderzoekt het en stelt vragen zodat je kunt verdiepen en daarna gaat ze een stap verder door te concretiseren. Dat maakt dat het gene je zelf niet helder kon krijgen dat ineens wel is, de ruis is verdwenen en daardoor laten de mogelijkheden zich snel zien. Dat geeft ontzettend veel lucht en handvatten. En dat alles soms in een zeer korte tijd. Hierdoor voel je je gezien en ervaar je de volle 100% aandacht van Paula. En misschien zit de magie wel in de staart... het concretiseren want dat geeft je het gevoel dat je ook direct iets kunt doen in de richting die je graag wilt. Het gevoel van ik ben begonnen. Ik vind dat prachtig.

PAULA IS EEN FEESTJE OM MEE TE WERKEN

Ik ken Paula nu 2 jaar als coach. Het is telkens weer een feestje om haar te zien. Ze luistert goed naar wat je zegt, en ook naar wat je niet zegt. Ze coacht op een positieve manier, waarin de regie altijd bij jouzelf, jouw kracht en jouw waardes liggen. Deze weet ze ook feilloos te benoemen, ook als je ze zelf (nog) niet ziet. Ze zorgt voor overzicht in je denken en handelen, als je dat zelf even kwijt bent. Ze heeft een hele fijne energie, ze straalt ontzettend veel liefde uit, maar zegt ook liefdevol waar het op staat. Of je nu teveel in je hoofd zit, vastzit in je gevoelens, een fijn gesprek wilt of het overzicht kwijt bent en het even niet meer weet. Ik zou Paula iedereen aanraden.

ANJA  // 

TRAINING LET'S OWN IT

Anderhalf jaar geleden heb samen met twee andere deelnemers een eerste coachingstraject gehad bij Paula Dillema.Veel van deze gesprekken vonden plaats aan de keukentafel wat een prettige ongedwongen sfeer creëerde waardoor we alle drie open, eerlijk en vooral kwetsbaar durfden te zijn. Een fijne leerzaam traject.


Nu kwam er in September 2019 de vraag, om een vervolg op het eerste coachingstraject te gaan doen, voor mij wel erg gelegen. Na bijna anderhalf jaar van gedoe op het werk en een burn out heb ik in juli 2019 met frisse moed de draad weer op kunnen pakken met mijn werk en mijn zoektocht naar de omslag die ik graag zou willen maken.

Het coachingstraject bij Paula vond voornamelijk bij haar aan de keukentafel plaats waar wij met ons drieën heerlijke en oprechte gesprekken hebben gehad.


Naast de goede gesprekken en de humor die er zeker waren, was er ook de ruimte om kwetsbaar te kunnen zijn.

Aan de hand van deze gesprekken en de verschillende opdrachten zijn we de verdieping in gegaan. Ik werd uitgedaagd om na te denken over de zaken waar ik blij van wordt, dat wat mij energie geeft en wie mijn A spelers zijn. Door de juiste vragen van Paula en de andere deelnemer heb ik inzicht gekregen in de beperkende gedachten maar ook zeker en vooral de mogelijkheden die ik binnen in mijzelf heb.


Een van oefeningen was het breken van de pijl….die heeft de meeste indruk achtergelaten maar bij mij ook veel energie in beweging heeft gezet. Bewust en onbewust komt het besef dat er verandering opgetreden is in mijn denken en doen, mijn gedrag, maar ook inzicht in de richting die ik op wil in mijn leven.

HENK BAALMANS //

MARCEL

Familie opstelling, voor het eerst bij 365 dagen succesvol had ik gezien en gevoeld wat het deed bij iemand op een podium en bij de rest van de zaal.
Ik dacht dit moet ik zelf ook een keer doen aangespoord door een vriend van mij heb ik de stap genomen.


Paula gebeld en eerst een inleidend gesprek gehad wat gelijk goed voelde ik had nog wel wat stukken in het verleden liggen, mijn vader bevoordeeld schoot zich 4 jaar geleden dood dat had behoorlijk impact op mijn leven de man betekende heel voor in mijn leven maar had hem nooit echt kunnen bereiken die hebben we toen ingezet bij een familie opstelling, toen ik er er stond dat ik sceptisch laat maar gebeuren, ik zocht een vader en een moeder we zochten een plek in de zaal en daar stond hij echt het was net of ik een film stond hoe bizar heb toen alles kunnen vragen en hem uiteindelijk kunnen knuffelen wat erg fijn voelde maar wat een impact dit heeft had ik nooit verwacht en zo mooi.


Paula heeft het super begeleid en ook naderhand en hebben we nog contact gehad, het is voor iedereen een aanrader om een stuk wat je nog moet verwerken of loslaten om een familie opstelling te doen het werkt echt.

van mijn hoofd naar mijn hart

Paula heeft me geholpen om uit m’n hoofd te komen en vanuit mijn hart te gaan leven. Hierdoor heb ik nu een goede balans gevonden tussen mijn onderneming en mijn privé leven. Zij maakt me bewust van wat ik doe, mijn blinde vlekken. En van daaruit kan ik de juiste beslissingen maken om te groeien in mijn onderneming en mijn privé leven. 

JOHAN TROELSTRA  //

ER ECHT VOOR EEN ANDER ZIJN

Er écht voor een ander kunnen zijn, dat kan Paula! Met haar vriendelijke uitstraling en oprechte belangstelling stelt ze rake vragen. Je voelt altijd haar intentie voor het goede, daardoor kom je bij de kern waar het werkelijk om gaat. Paula is een bevlogen ondernemer, ze denkt groots en heeft veel ideeën om de wereld een beetje mooier te maken. Na een goed gesprek met Paula kan ik altijd weer geïnspireerd aan het werk. Kortom, ze is een topper met veel kennis, ervaring en aanstekelijk enthousiasme.

LOTTE HOOGERS  // 

MAXIME TAURAN

Paula is een echt mensen mens. Ze helpt ondernemers niet alleen met hun bedrijf, maar met alles daaromheen. Waar een normale business coach stopt, gaat Paula nog verder. Ze kijkt naar jou als persoon en vormt daaromheen samen met jou je bedrijf. Ze kijkt samen waar je in jouw kracht en passie nog stappen kan maken en helpt je met de juiste mindset voor niet alleen je business, maar voor elke stap die je gaat maken in je toekomst. Voor Paula is niets te veel en ze helpt je zowel zakelijk als privé, want daar maakt ze geen onderscheid in. Jij bent je bedrijf en daar hoort je privé ook bij! Paula is een echte aanrader als jij je doelen wilt behalen met de juiste mindset.

EEN WARM BAD

Soms heb je een beetje geluk nodig met wie je treft. Dat geluk had ik toen Paula op mijn pad kwam en mijn coach werd. Wat ik zo knap vind is dat ik mij zo gezien voelde door Paula. Ik stapte in een warm bad met aandacht, liefde en doortastende begeleiding.

CAROLIEN KOOPMAN  // 

WAARDEVOL MET EEN LIEFDEVOLLE TOUCH

Voor team KAAT waren wij op zoek naar een passende wijze die ons verder brengt in het geven van taal aan de KAAT methodiek... zo logisch dat Paula samen met ons daar vorm en inhoud aan kon geven. Tijdens een teamdag heeft Paula ons meegenomen in ons proces van het vinden van woorden, teksten en beeld. Paula is in staat middels haar gevoel voor de juiste vragen stellen op het juiste moment, beweging op gang te brengen en te krijgen bij ieder teamlid. Ze vindt de juiste werkvormen die aansluiten bij de teamleden en zet deze in om het groei proces te stimuleren en te begeleiden. Paula durft, vanuit haar intuïtie, door de gangbare ideeën van een team of teamlid, heen te 'prikken' om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te ervaren. Een waardevolle dag voor team KAAT met een liefdevolle touch.

KAREN HETTINGA  // 

LOTTE GERLAND

Paula heeft een natuurlijke rust over zich. In mijn coachingsgesprek met haar, mocht alles er zijn. Ze heeft een breed scala aan oefeningen die ze op de juiste momenten kan inzetten. Ik voel bij Paula geen oordeel, ze stelt rake vragen, geeft steun waar nodig en is ook bereid een deel van haar verhaal te laten zien. Voor mij was de sessie met Paula nuttig omdat ik stappen heb kunnen zetten op een diep en persoonlijk niveau. Ze durft de moeilijke vragen te stellen en je liefdevol een spiegel voor te houden. Ik voelde dat dit nodig was om zowel persoonlijk als zakelijk verder te kunnen groeien en ben erg dankbaar dat ik door haar gecoached mocht worden! Inmiddels heeft dit zelfs tot een samenwerking geleid, waarin we onze krachten gaan bundelen. Met Paula samenwerken gaat heel soepel. Ze is helder in haar communicatie en komt afspraken na. Daarnaast is ze erg ambitieus en gedreven!


Foto door Linelle Deunk

EEN WARM BAD

Paula is een gedreven coach. Ze heeft van nature de drive en kwaliteit om tot de kern te komen. Met volle aandacht en liefde brengt ze je verder op je pad. Ik ervaar Paula als attent, liefdevol en zeer betrokken. In mijn samenwerking met Paula kan ik er altijd op vertrouwen dat ze elk probleem of vraagstuk weet om te buigen naar een oplossing. Ik kan haar van harte aanbevelen!

YVONNE HOSPERS  // 

PAULA PRIKT DWARS DOOR JE HEEN

Paula is de coach die je als cliënt gaat onthouden, omdat ze je aankeek met een warme maar directe blik en vervolgens dwars door het verhaal dat je jezelf vertelde heen prikte. Precies wat je nodig had om op die diepere laag te komen, waar inzichten landen en wezenlijke veranderingen plaatsvinden. Of het nu 1 op 1 coaching is, een groepstraining of een uitwisseling tussen collega's, Paula kan zowel de inhoud neerzetten als het proces dragen en levert zo altijd (meer)waarde.

MARIT MOLL  // 

>