HYPNOTHERAPIE IN GRONINGEN

Voor een blijvende transformatie in jouw leven

Hebben fysieke of mentale klachten al té lang greep op je?

Of ben je er helemaal klaar mee om telkens weer vast te draaien in dezelfde vastgeroeste patronen?


Met hypnose kom je tot de echte kern van het probleem wat zorgt voor een blijvende, positieve verandering in jouw leven.


Zo kun je eindelijk weer volop LEVEN, i.p.v. overleven!WAT IS HYPNOSE EN WAAROM WERKT HET ZO GOED?

Vaak proberen we de dingen waar we tegenaan lopen op te lossen vanuit het hoofd. Maar wist je dat slechts 3-5 % van jouw gedrag bewust is? En waar we ons niet bewust van zijn, kunnen we dus ook niet oplossen. 


Hypnose kun je vergelijken met een diepe, geleide meditatie. Tijdens de hypnose omzeilen we het kritische brein om zo naar het onderbewuste te gaan. Daardoor komen we bij de kern van het probleem, waarna we dit kunnen aankijken en oplossen. Vanuit die diepere laag kan echte verandering plaatsvinden.

WAAR KAN HYPNOSE BIJ HELPEN?

Hypnose kan onder andere worden ingezet bij:

- Angsten (bv. rijangst of claustrofobie).

- Ziektesymptomen.

- Migraine.

- Stoppen met roken

- Rouwverwerking.

- Trauma

- Laag zelfbeeld / onzekerheid

- Burn-out (oorzaak achterhalen).


Hypnose kan bij mij ook worden gecombineerd met familieopstellingen: Wanneer je bv. wilt onderzoeken hoe jouw opvoeding en de plek die jij inneemt binnen jouw familie een rol speelt bij de patronen die zich telkens herhalen. 


HYPNOSE ERVARING MARLEIN:

De hypnose heeft er voor gezorgd dat er een groot, bepalend en diep verstopt thema naar boven kwam. Door de rust, aandacht en ervaring van Paula had ik er alle vertrouwen in om dit thema aan te kijken en op een prachtige manier los te laten. Van moedeloos, intens verdrietig en richtingloos naar plezier, vertrouwen, rust en vrijheid! Het gevecht met mezelf is eindelijk opgehouden.

VEELGESTELDE VRAGEN:

Is hypnose niet zweverig? 

Je zult niet de enige zijn bij wie het woord ‘zweverig’ oppopt als je aan hypnose denkt.

Maar wist je dat bij inmiddels 70 ziekenhuizen er gebruik wordt gemaakt van hypnose?


Ook vanuit de medische wereld wordt de effectiviteit en kracht van hypnose erkend en wordt het gebruikt om mensen met uiteenlopende klachten te helpen.


Ik vind het idee van 'onder hypnose zijn' spannend, is het dan iets voor mij?

Ik snap de gedachte. Veel mensen denken bij hypnose aan een één of andere guru die mensen in trance brengt, om ze vervolgens 'dingen te laten doen' waar ze zich zelf niet bewust van zijn (misschien popt er nu een bekende bierreclame op ;-)). Niets is echter minder waar. Je kunt een hypnosesessie zien als een diepe, geleide meditatie. Je bent en blijft zelf ten alle tijde in controle en je bent er gewoon bij!


>