ONLINE PROGRAMMA ZELFLEIDERSCHAP

Maar wat als het wél lukt?


Ook daar kan je bang voor zijn, dat iets wel lukt, bang om te stralen.


Straalangst is minder bekend, je hebt er misschien nog nooit van gehoord. En toch is de kans groot dat je bang bent om te stralen.


Het gaat een tijdje goed en alles lijkt mee te zitten. Ineens blokkeer je, je bent geneigd jezelf en jouw succes te saboteren. Je houdt jezelf tegen.


Deze nieuwe situatie voelt onveilig. Zodra we ons onveilig voelen komt ons oerbrein in actie, die wil ons graag houden waar het veilig is. De angst om te stralen vinden we daarom vaak veel spannender dan om te falen.


Stel je eens voor dat het wel lukt. Leven zonder handrem en jezelf helemaal laten zien zoals je echt bent, zowel zakelijk als privé. Hoe zou dat voelen?


Durf jij je straalangst in de ogen te kijken, zodat niets je nog in de weg staat om je dromen en doelen écht na te jagen?

Herken je dit?

 • Je houdt jezelf tegen om te doen wat je echt wilt;
 • Je hoort de mening van anderen in je achterhoofd;
 • Onbewust ben je op zoek naar bevestiging of je het wel goed doet;
 • Dat (social) media meer invloed op je heeft dan je zou willen;
 • Dat je het spannend vindt om in het middelpunt te staan;
 • Je jezelf regelmatig afvraagt: Hoe dan allemaal?!

Hoe zou het zijn wanneer je:

 • Oude patronen leert inzien;
 • Durft te stralen en te genieten van succes;
 • Uit de schaduw stapt, ook al is het nog spannend;
 • Jezelf zelfverzekerder voelt;
 • Meer keuzes voor jezelf maakt en ruimte geeft aan wat echt belangrijk voor je is. Meer rust in je hoofd.

Denk je “Ja, dit wil ik!”, dan is ons online programma zelfleiderschap voor jou.

Wie zijn de coaches

Vanuit onze eigen bedrijven (What's Your Story en Business & Zo) zijn wij, Lotte Gerland en Paula Dillema, onze krachten gaan bundelen. Dit heeft geleid tot een prachtig programma over Straalangst. 

Paula Dillema

Paula Dillema (43) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Ze werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland

Lotte Gerland (29) gelooft dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk (oud) verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Als oud-topsporter kan Lotte als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt in plaats van tegenwerkt.

Straalangst belemmert je, het houdt je gevangen.


Door de angst om te stralen houd je jezelf klein. Het weerhoudt je ervan om je dromen écht na te jagen, om te gaan staan wat voor jou belangrijk is.


Maar jij hebt al stappen gezet. Je bent het ondernemerspad ingeslagen of je hebt een baan waarin je echt een verschil kan maken. Stiekem weet je dan ook wel dat jouw zakelijk succes afhankelijk is van jouw vermogen om hierin je plek te pakken.


Of speel je op veilig door in die baan of privé situatie te blijven zitten waar je helemaal niet meer bij van wordt?


Het is tijd om je masker af te zetten, je zorgvuldig opgebouwde muur te laten zakken, het is tijd om te stralen.Hoe ziet het programma Straalangst Mastery er uit?

Module 1: Wat is straalangst?

Module 2: Welke tegeltjes hangen er aan de wand

Module 3: Zichtbaar worden

Module 4: Maar, hoe dan?!

Module 5: Stralend de toekomst tegemoet!


De modules bevatten video’s van Lotte & Paula plus uitgebreide werkboeken en oefeningen.


Jouw investering in jezelf is € 187,-.

Betaal in 1 keer € 187,- of ga voor een betaling in 2 of 3 termijnen

Wat is het verschil tussen de online en offline training Straalangst?

De online en offline training zijn los van elkaar te volgen. De online Straalangst Mastery (€27) is echter GEEN vervanging van de Tweedaagse offline Straalangst training (€697).


De online Straalangst Mastery is zo ontwikkeld dat deze voor iedereen toepasbaar is. Vanuit huis ga je zelfstandig hiermee aan de slag. Tijdens de tweedaagse training wordt je in een kleine groep van max. 8 personen persoonlijk begeleidt door twee trainers (Lotte & Paula). De coaching is daar op maat, op basis van jouw vragen. Je profiteert van de groepsdynamiek en je gaat ook aan de slag met fysieke oefeningen. De investering is daarom een stuk hoger.


De Online Straalangst Mastery biedt genoeg diepgang om beweging in gang te zetten en vormt een gedegen voorbereiding op een eventuele toekomstige deelname tijdens een tweedaagse training.

Hoe weet ik of ik last heb van faal- of straalangst?

Mensen die last hebben van straalangst, zullen zich herkennen: Je legt de lat genadeloos hoog voor jezelf en je onderschat je eigen prestaties. Hoe goed je jouw werk ook doet, hoeveel diploma’s of complimenten je ook krijgt, je blijft voortdurend bang ontmaskerd te worden omdat je hardnekkig twijfelt aan je eigen kwaliteiten. Je verzet je tegen onzekerheid, perfectionisme en de angst om te falen, door overmatig hard te werken. Dit kan leiden tot allerlei stressgerelateerde klachten (zelfs een burn-out). OF je legt de lat niet onrealistisch hoog maar juist veel te laag voor jezelf. Zo blijf je anderen verbazen en faal je minder hard als je toch door de mand valt.


In elk geval heeft jouw succes weinig te maken met eigen capaciteiten maar is vooral een kwestie van toeval, geluk en externe omstandigheden. Herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk geen last van faalangst, maar straalangst en ben je bij ons op de juiste plek!

Kan ik in termijnen betalen?

Zowel de online als de offline training kan je in termijnen betalen, zodat geld geen enkele belemmering vormt. De termijnen zijn als volgt, alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.


Offline Tweedaagse training

Betaling in 1 termijn: €697,-

Betaling in 2 termijnen: €367,- per termijn

Betaling in 3 termijnen: €257,- per termijn


Online Straalangst Mastery

Betaling in 1 termijn: €55,-

Betaling in 2 termijnen: €55,- per termijn

 

Krijg ik direct toegang tot alle modules?

Ja! Alle modules zijn direct beschikbaar. We raden het wel aan om de video's en oefeningen in de aangeboden volgorde te volgen.

Ik twijfel tussen de online Mastery en offline tweedaagse.

Het grote verschil is dat de online training one-size-fits-all is. Je gaat zelfstandig aan de slag en krijgt geen verdere persoonlijke begeleiding. De online mastery is een laagdrempelige kennismaking met ons en onze werkwijze. Tevens is de online training een geweldige voorbereiding op een eventuele deelname aan de tweedaagse (geen vereiste).


Tijdens de tweedaagse gaan we op een veel dieper niveau aan de slag en zullen de shifts die je maakt groter en impactvoller zijn. Je gaat twee dagen in een bubbel, samen met een groep van maximaal 8 deelnemers en twee trainers. De tweedaagse training is intens en daarom bellen we graag met je om te kijken of het een match is voor jou. Hieronder vindt je altijd de meest actuele data voor de volgende tweedaagse trainingen.

eerstvolgende straalangst - Zelfleiderschap tweedaagse:

10 & 11 oktober 2023 | 10-16u | Groningen

€697,- ex. BTW * Betaling in termijnen is mogelijk

>