OVER PAULA

Business & Zo is als een puzzel waarvan steeds meer puzzelstukjes op hun plek blijven vallen. Jaren dacht ik dat mijn eigen bedrijf die grote puzzel was. Achttien jaar lang was ik eigenaresse van een kinderdagverblijf, waar ik samen met een fijn hecht team helemaal op mijn plek zat.


Maar zoals ook kinderen uitvliegen, was de koek voor mij op een gegeven moment toch echt op. Het werd tijd om afscheid te nemen en de wijde wereld in te gaan.

WIE BEN IK?

Ik zou mezelf omschrijven als een betrokken, enthousiaste, ondernemende, gedreven duizendpoot die gaat voor een dynamisch leven vol avontuur en uitdaging. Als coach nodig ik je graag uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren. Ik werk het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

GEEN DAG HETZELFDE

Het grote, onverwachte: dat past bij me en daarmee ben ik helemaal in mijn element. Zo wist ik op mijn 22e totaal niet wat me te wachten stond toen ik begon met ondernemen, maar ontdekte al gauw dat de praktijk de allerbeste leerschool bleek te zijn om in sneltreinvaart grote sprongen te maken.

Dat geldt ook voor de coachingsessies die ik geef: elke keer is anders en ik heb vooraf nooit enig idee hoe het zal verlopen, maar weet en vertrouw erop dat precies dat gebeurt wat op dat moment nodig is.

& ZO

Waarom Business & Zo en niet ‘Business’? Omdat & Zo staat voor het allerbelangrijkste bij een business: de mens achter de ondernemer. Deze krijgt vaak veel te weinig aandacht.
De juiste keuze durven maken, geeft ruimte voor groei en verandering. Maar hoe weet je wat écht bij je past? Wat zijn keuzes die losstaan van andermans verwachtingen?
Hulp vragen is voor een ondernemer (vaak eigenwijs, gedreven en drukdrukdruk) het moeilijkste wat er is. Ik heb dit aan den lijve ondervonden en pluk nog elke dag de vruchten van de uitdagingen die ik ben aangegaan. Dat gun ik jou ook!

YOU'VE GOT THIS!

Het belangrijkste dat ik te bieden heb? Het inzicht dat je zo gigantisch veel meer kunt dan je zelf ooit dacht. Dat heb ik namelijk niet alleen bij mezelf ervaren, maar zie het elke keer weer opnieuw gebeuren in de trainingen die ik geef, bij coachingsessies en in familieopstellingen. Ik word nergens zo blij van als van dingen die op zijn plek vallen en de twinkeling die weer in iemands ogen te zien is. Zo bijzonder! Het is elke dag weer een klein cadeautje dat ik het werk mag doen dat ik doe.


Durf jij het echte gesprek aan te gaan?

(Samenwerkende partners Business & Zo)

Total Life Dynamics
>