COACHING VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Gefeliciteerd! Je hebt de stap gezet (of bent van plan deze te gaan zetten) naar het starten van je eigen onderneming. Een nieuw avontuur!


Of het nu een lang gekoesterde droom of juist een vrij impulsief plan is: het kan bijna niet anders dan dat je vurig hoopt dat het een groot succes wordt.


Een vliegende start

Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden, als iemand dat eigenlijk allang gedaan heeft? Als ervaren ondernemer (o.a. achttien jaar een eigen onderneming) weet ik wat erbij komt kijken om een bedrijf te starten, vanaf de eerste offerte die je stuurt (spannend!) tot aan de facturatie en eventueel het aannemen van personeel.

Marketing, promotie, jezelf in de markt zetten, omgang met klanten… er komt zoveel kijken bij het ondernemerschap.


Ondernemerscoach en persoonlijke ontwikkeling in ÉÉn 

Voor mij is er niets leuker dan het enthousiasme (en wees gerust: ook de twijfels en mindere momenten) van nieuwe ondernemers. Het voordeel voor jou als startende ondernemer is dat je kunt leren van de fouten en successen in mijn bedrijven, maar daarnaast heb ik ook jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor wordt de mens achter jou als ondernemer niet vergeten: wie ben jij, hoe reageer jij op bepaalde zaken, wat heb je nodig en waar ben je juist goed in?


Neem contact op om de mogelijkheden samen door te spreken. Ik denk graag met je mee!

>