FLOATEN & COACHING

Combineer coaching met een uur floaten bij Floaten & Zo

Wist je dat je het mogelijk is om een coachsessie of coachingstraject bij mij te combineren met een floatsessie bij Floaten & Zo? Floaten & Zo is mijn floatcentrum in Groningen dat ik in 2021 heb opgericht. 

WAAROM IK FLOATEN & ZO - het floatcentrum van Groningen - OPENDE:

Ik startte mijn floatcentrum deels om te voorzien in een specifieke behoefte van mijn coachees. Namelijk om, na een coachsessie waarin veel werd doorvoeld, aangekeken en besproken, alles even te laten landen. 


Ik gunde ze graag een moment voor zichzelf waarin ze in een prettige, rustgevende omgeving tot zichzelf konden komen, voor ze weer naar huis gingen.


Floaten is daar een prachtig en effectief middel voor.

MAAR, WAT IS FLOATEN EIGENLIJK?

Floaten is één van de meest effectieve manieren om te ontstressen en ontspannen. 


Kort uitgelegd drijf je een uur lang op warm, zout & magnesiumrijk water. Magnesium wordt ook wel het anti-stress mineraal genoemd omdat het o.a. bekend staat om de ontspannende werking op spieren, het zenuwstelsel en de gewrichten.  

Je float in een speciale floatcabine die je tijdens een sessie helemaal voor jezelf hebt. In de cabine ervaar je zeer weinig prikkels van buitenaf


Dit creëert de perfecte omgeving voor lichaam & geest om alle stress en spanning van je af te laten glijden, te ontladen van de hectiek van buitenaf en om zo in je eigen bubbel weer tot jezelf te komen


Naast dat dit je helpt te ontprikkelen en herstellen (fysiek en mentaal) is floaten  voor mijn coachees een fijne manier om alle inzichten na een sessie een plek te geven.

POSITIEVE EFFECTEN VAN REGELMATIG FLOATEN

Floaten heeft (bewezen) positieve effecten voor de gezondheid, zo helpt het bij:


Burn-out en/of stressklachten

Angstklachten en sombere gedachten

Spier- en gewrichtspijn

Rugklachten

Eczeem of andere huidaandoeningen

Fibromyalgie

Slaapproblemen (ook helpend bij een jet lag of na een reeks nachtdiensten).

Vermoeidheid

Concentratieproblemen


Sinds ons floatcentrum is geopend in 2021, verwelkomen we dagelijks onwijs veel klanten uit Groningen (en omgeving). Mensen die graag langskomen om echt even te ontspannen en herstellen, zowel fysiek als mentaal.


WAAROM IS FLOATEN FIJN I.C.M. COACHING?

Door coaching te combineren met het floaten, verdiep je de impact van de coachsessie. Je integreert op een dieper bewustzijnsniveau de inzichten in je mind en lijf. Door de prikkelarme en ontspannende werking van het floaten verwerk je de coachsessie zowel op een effectieve als relaxte manier!

HOE WERKT HET

Tijdens onze kennismaking of coachsessie, voel ik aan of het floaten een mooie aanvulling zou zijn voor je. In dat geval kaart ik het zeker even aan. Lees je dit en denk je zelf: het floaten lijkt mij ook fijn en waardevol i.c.m. coaching, geef het vooral aan! Dan plannen we naast de coaching aansluitend een floatsessie.


GOED OM TE WETEN: mijn coachingpraktijk en floatcentrum zijn in hetzelfde pand gevestigd. Je kunt na de coaching dus zo door de floatcabine in voor jouw uur ontspanning. 

Instagram Business en Zo
Facebook Business en Zo
>