COACHING VOOR ONDERNEMERS

Ben je ondernemer en heb je het gevoel dat je de hele dag door ballen in de lucht houdt? Kom je niet toe aan de dingen waar je je eigenlijk mee bezig wil houden? Werk je meer in je bedrijf dan aan je bedrijf? Wil je groeien, maar kom je alsmaar niet in actie? Dan is het de hoogste tijd dat we samen naar JOU gaan kijken.


Alles in ÉÉn

Ondernemer zijn, vraagt ontzettend veel van je. Alle facetten van bedrijfsvoering komen hierbij kijken. Projectmanagement, people-management (van klanten en/of medewerkers), financiën, jaarplannen… je hoeft het misschien niet allemaal zelf te doen, maar dan nog zijn er veel prioriteiten te stellen, keuzes te maken en risico’s te nemen.


School of life

Ondernemerschap leer je niet op school. Je leert het door het aan te gaan. Het doen in de praktijk. Het is onvermijdelijk dat bij een eigen onderneming allerlei onvoorziene dingen op je pad komen. Soms leuk, soms minder leuk, soms helpend en soms niet.


Drempelvrees voor ondersteuning

Zonder een flinke portie lef, eigenwijsheid (eigen-wijsheid) en gedrevenheid was je waarschijnlijk nooit aan het ondernemerschap begonnen. Hulp vragen kan dan best lastig zijn, weet ik uit eigen ervaring. Schaamte en het gevoel dat je het zelf moet kunnen, zitten dusdanig in de weg dat je het alsmaar zelf probeert op te lossen. Keer op keer op keer.


Laten we het samen doen!

Hoe fijn is het als iemand die weet hoe dit voelt met je meekijkt? Een neutrale gesprekspartner die in hetzelfde schuitje heeft gezeten, die zonder oordeel op zoek gaat waar je vastloopt. Samen kunnen we kijken naar een passende manier om de schouders eronder te zetten, waardoor je ontlast wordt en ruimte krijgt om datgene te doen waar jij goed in bent.


Neem contact op om de mogelijkheden samen door te spreken. Ik denk graag met je mee!

>