Als je opnieuw mag kiezen, blijf je dan doen wat je nu doet?

Zomervakantie, een mooie periode voor zelfreflectie...

De zomer is in volle gang en er gaan veel mensen op vakantie binnenkort 🌞! Zelf vind ik dat een heerlijke tijd om even uit het vaste ritme te stappen, om mezelf op te laden in een andere omgeving en te reflecteren of wat ik doe, nog 100 % kloppend voelt.
 
En, dat is precies waar
de nieuwste aflevering van onze Straalangst podcast op aansluit.

💫 Want… als je opnieuw mag kiezen, blijf je dan doen wat je nu doet?!

Laat, waar je momenteel mee bezig bent (of het nu zakelijk is of privé) de energie stromen? Geeft, waar je geweldig in bent, jou ook ECHT de meeste voldoening? Kortom, heb jij jouw ‘gouden ei’ al gevonden?

Er zijn veel dingen waar je misschien ontzettend goed in bent. Maar dat betekent niet per se dát je het ook moet / wilt doen. Dat het jou diep in je hart de vreugde en energie oplevert die je nodig hebt om ook de mindere dagen (die er altijd zullen zijn) te dragen.

Dus, waar zit jouw goud? En, als je dat diep van binnen al weet, durf je hier dan al echt voor te staan?

Of is dat toch een beetje spannend, omdat dit kan betekenen dat je bepaalde keuzes hebt te maken die eng aanvoelen?


En, wat kun je doen als je nog niet zo goed weet waar jouw goud zit?

Dit bespreken Lotte en ik in aflevering #259 van onze podcast: 'Als je opnieuw mag kiezen, blijf je dan doen wat je nu doet?’ 

Een mooie vraag om mee te nemen deze zomer…


Klik hier  om de aflevering te beluisteren.

En, voor wie binnenkort op vakantie gaat, GENIET LEKKER!


Liefs, Paula
Ps: deze prachtige foto is gemaakt door Mariska de Groot, tijdens 1 van onze Straalangst dagen.

Dit is mijn goud. Hier voel ik me in mijn element: samen met Lotte van
What's your story. Samen aan de slag met prachtige mensen die het échte gesprek met zichzelf durven aan te gaan zodat ze dichterbij hun goud komen 💛.

Op 20 & 21 augustus is er weer een nieuwe editie van de Straalangst tweedaagse. Vind je het lastig om bij jezelf te blijven en niet met alle winden mee te waaien? Wil je leren vertrouwen op wie JIJ bent en wat JIJ kunt? Ben je eraan toe om jezelf weer te (h)erkennen, om te staan voor waar je in geloofd en wat jouw kernwaarden zijn?


Dan is de Straalangst tweedaagse misschien wel iets voor jou!

We duiken 2 dagen de diepte in waarin alle maskers eraf gaan en we in een vertrouwde, liefdevolle omgeving, laagje voor laagje weg pellen.💫?


We verklappen bewust niet teveel om de magie te bewaren maar als je diep van binnen voelt dat dit iets voor jou kan zijn, mag je altijd contact opnemen via paula@businessenzo.nl.


We raden echt ook aan om tussentijds te overnachten in een fijn hotel. Zo heb je de rust om alle indrukken te verwerken en kun je even lekker in jouw eigen bubbel blijven.


>