Is het leven maakbaar?

Wat vinden jullie; is het leven maakbaar?


Manifesteren… de wet van aantrekkingskracht.. 

In deze tijd voelt het lastig om dat soort begrippen te noemen. En eerlijk? Heel begrijpelijk als je ziet wat er om ons heen gebeurd. Als je ziet op hoeveel zaken we 0 invloed hebben.


Toch bespreken Lotte en ik ze in de onze podcastaflevering: "Is het leven maakbaar?"


In hoeverre werkt zoiets als manifesteren (wel of niet) voor je? En waar denk je dat het dan mee te maken heeft? Hebben we eigenlijk wel zeggenschap over of onze wensen uitkomen?


Uiteindelijk hebben we allemaal dromen. Klein of groot, dat doet er niet toe. Het gaat erom dat ze waardevol zijn voor jou . Dat het JOU een prachtige stip aan de horizon oplevert om naartoe te werken.


Is een wens ‘het universum’ in slingeren voldoende? Kun je daarna lekker achterover leunen, erop vertrouwend dat het zal gebeuren? Wij denken van niet, zoals je enkele zinnen terug al hebt gelezen.


Ik vind de wet van het logische gevolg daarom een mooie toevoeging aan dit verhaal. In de podcast vertel ik ook waarom.


Een mooi gesprek over keuzes die we (on)bewust maken, de impact ervan op onze dromen en wat wij, ongeacht de omstandigheden, ALTIJD kunnen doen om te groeien als ondernemer / mens.


 Aan het einde delen we een simpele maar krachtige oefening waarmee je áltijd iets in gang zet. 


Zit je momenteel in een lastige situatie of blijf je een beetje vastlopen in het probleemdenken? Probeer deze oefening en laat ons in de comments weten wat het jou heeft opgeleverd (mag ook privé via een mailtje naar paula@businessenzo.nl). Ik ben heel benieuwd!!


Klik hier om deze én alle andere afleveringen van de Straalangst podcast met

 Lotte te beluisteren.


Liefs, Paula.>